حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

۱۲۳ کشته در حمله داعش به زندانی در سوریه

درگیری بین عناصر داعش و شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» (قسد) برای چهارمین روز متوالی در شهر الحسکه واقع در شمال شرقی سوریه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، المرصد السوری (دیدبان حقوق بشر در سوریه) وابسته به معارضان اعلام کرد که در درگیری بین اعضای داعش و قسد که پس از حمله به زندانی در شهر الحسکه واقع در شمال شرقی سوریه آغاز شده است، تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر کشته شده‌اند.

بنابر گزارش المرصد السوری، طبق آخرین آمار‌ها ۷۷ نفر از اعضای داعش و ۳۹ نفر از اعضای قسد و هفت غیرنظامی در این درگیری‌ها کشته شده‌اند که البته تعداد واقعی کشته‌ها بسیار بیشتر است، اما تا به این لحظه تعداد واقعی آن‌ها مشخص نیست و ده‌ها نفر مفقود شده‌اند و گذشته از آن شمار زیادی نیز زخمی وجود دارد که حال تعدادی از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

به نوشته روزنامه القدس العربی، این درگیری‌ها پس از حمله عناصر داعش به زندان غویران که بزرگ‌ترین و خشونت‌بارترین حمله داعش از مارس ۲۰۱۹ بوده است، آغاز شد.

جمعه شب عناصر داعش به این زندان در شهر الحسکه که هزاران داعشی در آن زندانی بودند، حمله کرده و نیرو‌های قسد برای چهارمین روز متوالی در تلاش برای مقابله با این عناصر هستند.

بر اساس این گزارش، صد‌ها زندانی داعشی بازداشت، اما ده‌ها نفر نیز فرار کرده‌اند که هنوز تعداد دقیق آن‌ها مشخص نیست.

داعش نیز در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که یک انبار اسلحه در این زندان را به تصرف خود درآورده و از زمان آغاز عملیات صد‌ها نفر را فراری داده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار